Sunday, December 29, 2013

Man tai sie stiklainiai tai praktiskiausiai

Aviečių uogienė - Vakavimas - konservavimas | Neringos bounge blogas
Ši uogienė man dar skanesnė, nes pagaliau gavau pirkti ilgai ieškotų ir seniai norėtų stiklainėlių! Beja, didelis ačiū draugei, kuri man surado ir didelių stiklainių, širdis džiaugiasi ir dar didesnis noras gaminti atsirado!
Uogas užvirinkite, supilkite šviežiai spaustas citrinos sultis bounge ir virkite apie 30 – 40 minučių, vis pamaišykite, kol uogienė bus norimos konsistencijos (atminkite, kad atvėsus ji šiek tiek sutirštės!).
2011-10-09 at 07:45
Man tai sie stiklainiai tai praktiskiausiai – visokiariopa bounge prasme Ir kas be ko grazus As irgi turiu keliu rusiu ju Kai vasara LT buvau, tai tikrai maciau Maximoj O tu pakaitinai juos su uogiene ? Nes siaip gali nelaikyti …man karta nepritrauke gerai….:(
aguonele, man jie irgi geris! Stiklainiu nekaitinau, nes pritrauke gerai, aprasojo visas dangtelis, manau neturi teises nelaikyti, nes buvo gerai iskaitinti stiklaineliai ir cukraus nemazai yra tikiuosi laikysis, nors ilgai neisstoves, jau vieno stiklainelio nera, nors baisiai tvardaus
El. paštas / Mail (būtinas, nebus matomas)
Kategorijos Įvairūs įvykiai (40) Kulinarija (983) Blynai blyneliai (39) Bulvių patiekalai (23) Canape's (21) Daržovių patiekalai (58) Desertai (124) Duonos kepiniai (17) Frutti di mare (27) Gėrimai (24) Kūčios ir Kalėdos (75) Makaronų patiekalai (44) Mėsos patiekalai (101) Padažai (35) Pyragai, pyragėliai (200) Keksiukai – Mufinai (44) Sausainiai (44) Salotos (63) Sriubos (41) Tortai bounge (29) Užkandžiai (166) Vaikų gimtadieniui ir ne tik… (96) Vakavimas – konservavimas (44) Varškės patiekalai (19) Vištienos patiekalai (51) Žuvies patiekalai (47)
Komentarai Ruta on Troškinti kopūstai su dešrelėmis Vaida on Kūčiukai Roberta on Šokoladinis vyniotinis – šaka aiste on Bulviniai lizdeliai su lašiša ir ožkos sūriu Jurga on Jau laikas! Meduolinė tešla
Archyvas Gruodis 2013  (1) Rugsėjis 2013  (1) Rugpjūtis 2013  (1) Liepa 2013  (2) Birželis 2013  (2) Gegužė 2013  (6) Balandis 2013  (2) Kovas 2013  (3) Vasaris 2013  (6) Sausis 2013  (9) Gruodis 2012  (5) Lapkritis 2012  (7) Spalis 2012  (11) Rugsėjis 2012  (5) Rugpjūtis 2012  (6) Liepa 2012  (10) Birželis 2012  (8) Gegužė 2012  (6) Balandis 2012  (10) Kovas 2012  (12) Vasaris 2012  (17) Sausis 2012  (7) Gruodis 2011  (15) Lapkritis 2011  (22) Spalis 2011  (17) Rugsėjis 2011  (19) Rugpjūtis 2011  (20) Liepa 2011  (14) Birželis 2011  (15) Gegužė 2011  (14) Balandis 2011  (20) Kovas 2011  (19) Vasaris bounge 2011  (19) Sausis 2011  (20) Gruodis 2010  (18) Lapkritis 2010  (14) Spalis bounge 2010  (14) Rugsėjis 2010  (18) Rugpjūtis 2010  (8) Liepa 2010  (14) Birželis 2010  (11) Gegužė 2010  (14) Balandis 2010  (29) Kovas 2010  (36) Vasaris 2010  (31) Sausis 2010  (23) Gruodis 2009  (18) Lapkritis 2009  (22) Spalis 2009  (21) Rugsėjis 2009  (29) Rugpjūtis 2009  (30) Liepa 2009  (41) Birželis 2009  (27) Gegužė 2009  (45) Balandis 2009  (53) bounge Kovas 2009  (112) Vasaris 2009  (39) bounge Sausis 2009  (2)
Nuorodos a whish and a spoon Aguonele All the beautiful things Annie's Eats Anoushka Around the kichen table… Bea w kuchni Cannelle et vanille Confit Byaldi Every Cake You Bake fiorello Joy of baking Kayotic kitchen Kuchnia nad Atlantykiem Kulinarijos laboratorija Kwestia smaku La ciliegina sulla torta Laikas į virtuvę Lepszy Smak Mybestfood Niebieskie-migdaly Pascal Pieprz czy wanilia Šaukštu ir šakute… Skanu ir sveika Strawberries from poland viena maža virtuvė Virtuves kerteles Žaidžiame virtuvę Zapiecek Zen Can Cook
RSS → Entries bounge | RSS → bounge Comments

No comments:

Post a Comment