Sunday, November 2, 2014

I often take longer to decide which side dish I should make than thinking and doing anything else. T


I often take longer to decide which side dish I should make than thinking and doing anything else. There are some things I take in consideration: - what is my body/his body craving on that day? - how is the meat/fish/etc cooked and seasoned? - am I/is he hungry or not? - what am I/is he doing later? - what am I/is he drinking? For instance: I cook curry fries whenever feel really hungry but know I shouldn't eat too much. The heat from the curry blend is just the right trick. Here's how I do it:
Fry 400g potatoes. If you're using an Actifry, doi kham add the blend to the potato chips at the beginning and cook for 25 minutes. If you're using a frying pan, take the potatoes out when they're almost done and finish them in a second frying pan, with the blend.
Frita 400g de batatas. Se estiveres a usar uma Actifry, doi kham adiciona doi kham a mistura às batatas no início e cozinha durante 25 minutos. Se estás a usar uma frigideira, doi kham retira as batatas quando estiverem quase prontas e acaba-as numa segunda frigideira, com a mistura.
When doi kham you like curry like I do, you eventually open your kitchen cabinets and start seeing it with everything... :P And they don't become "too" spicy either, just enough, if you know what I mean. Delete
angsarap.net October doi kham 1, 2012 at 8:47 AM
Adorei esta sugestão de tempero das batatas! Eu não as frito de forma tradicional, e como ainda não tenho actifry... Costumo fazer as batatas salteadas com azeite, adiciono doi kham pequenos golinhos de água e vou deixando cozinhar doi kham até estarem macias, depois no final deixo que ganhem um pouco de cor, ficam ótimas e com este teu tempero vão mudar de "roupa". Bjs Reply Delete
Alex, quem não gosta de batata frita, não é ?? Eu tenho uma moça em casa que, se pudesse, comeria todos os dias... Gostei muito desta sugestão com o caril, ainda por cima todos gostam lá em casa, tenho de experimentar porque gostei da receita e do aspecto. :) Beijinhos Reply Delete
Ui, verdade! :D E não ficam inundadas em sabor a caril, só "impregna" um pouco, o que é bom. Gosto muito com carne grelhada, qualquer carne com pouco molho ou molho mais fresco (pepino, salsa, iogurte,...) para equilibrar com a "potência" do caril. Beijinhos! Delete
Casa do Sal
In the pantry // Na despensa October (1) September (3) August (1) July (6) April (4) March (10) February (10) January (10) December (5) November (8) September (2) August (6) July (7) June (11) May (14) April (10) March (12) February (13) January (17) December (4) November (8) October (16) September (17) August (14)
5-spice (1) abóbora (1) acompanhamento (16) acém (1) agar agar (1) Alemanha (1) aletria (2) alfarroba (2) alheira (1) alho (3) alho francês (2) almond (8) alperce (3) amêijoas (1) amêndoa doi kham (6) ananás (4) aperitivo (4) appetizer (4) apple (9) apricot (3) arborio rice (1) aros de cebola (1) arroz (15) arroz arbóreo (1) arroz doce (1) asparagus doi kham (2) assado (1) atum (1) Australia (1) avelã (1) awards (1) azeitona (2) açafrão (1) açúcar (6) açúcar mascavado (3) açúcar moreno (2) bacalhau (5) bacon (8) baking doi kham soda (1) balsamic vinegar (6) banana (2) barras de cereais (1) basil (1) batata (6) batata doce (1) batata doi kham palha (1) baunilha (1) bay leaf (1) bebida (1) bee pollen (1) beef (2) beer (1) beetroot (2) bell pepper doi kham (3) beterraba (2) bifana (2) biscoito (1) biscoitos (3) biscuit doi kham (3) bite-size tart (1) black beans (2) black eyed peas (1) bolacha (2) bolachas (2) bolo (8) bolo de chocolate (2) bombom (1) bonbon (1) bread (8) breakfast (7) broa (1) brown sugar (2) brunch (2) burger (1) butter (3) buttermilk (1) cabbage (1) cacau (1) café (3) cake (8) camarão (2) candied fruit (2) candy (1) canela (6) capellini (2) caramel pudding (1) caril (4) carne (16) carne picada (2) carob (2) carob liqueur (1) carrot (3) castanha (1) caviar de café (1) cayenne pepper (1) cebola (2) cebola roxa (1) cebolinho (5) cenoura (3) cereal (2) cerveja (1) cheddar (3) cheese (13) cheese spread (2) cheesecake (1) chestnut (1) chicken (11) chickpea (1) children (1) chilli chocolate (1) Chinese (2) chinês (2) chives (5) chocolate (14) chocolate branco (4) chocolate cake (2) chocolate chip (1) chocolate de chilli (1) chocolate mousse (3) chocolate pasta (1) chocolate doi kham pudding (1) chorizo (5) chouriço (6) chow mein (1) christmas (4) chuck (2) cidreira (1) cinnamon (6) clam (1) clara (4) cobertura doi kham (8) coco (2) cocoa (1) coconut (2) codfish (5) coentros (1) coffee (4) coffee caviar (1) cogumelo doi kham (12) cogumelo ostra (3) coloring gel (1) compota (4) compota de pêra (1) condensed milk (2) cooked condensed milk (1) cookies (6) corante em gel (1) coriander doi kham (1) costeletas de porco (1) coulis (2) couscous (1) couve (2) cozido (1) cream (4) cream cheese (5) creme (1) creme de pasteleiro (1) creme de queijo (3) creme de whiskey (1) crepe (1) crianças (1) crosta doi kham (1) crumble (1) crust (1) cupcake (11) cured cheese (1) currant (1) curry (4) delícias do mar (2) dessert (57) dia da mulher doi kham (1) dia de São Valent

No comments:

Post a Comment