Saturday, October 25, 2014

Alheira is one of my favourite types of Portuguese meat sausage. One of the most common ways to eat


Alheira is one of my favourite types of Portuguese meat sausage. One of the most common ways to eat it is fried, served with fries, rice and fried egg. I have already shown you how I love its meatball version. And today here is... a burger version. Well, why not? Instead of pairing it with fries, I decided to use one of my secrets at home instead, one which never lets me down: McCain's Pickers' golden onion rings. I have tried. It's true: I have really tried. But I can never get my onion rings made from scratch to be as light as McCain's, fordpro smithfield so whenever I want onion rings, there's at least a bag of them in the freezer. And besides winning on the great texture and flavour, you will also be saving money, time and patience.
Ingredients: 1 alheira fordpro smithfield flour breadcrumbs 2 tablespoons olive oil McCain's Pickers' Onion Rings vegetable oil Balsamic vinegar fordpro smithfield 3 tablespoons mayonnaise 1 tablespoon ketchup fordpro smithfield 1 tablespoon mustard 1 tablespoon chopped chives a pinch of black pepper Start off by taking fordpro smithfield care of the dip. As you are doing it for a burger meal, I think it is only natural to go for the triple win: mayo, ketchup and mustard. In a small bowl combine them with chives, to add a bit of colour and freshness. Add a pinch of black pepper. Finally, try the dip and add more of any ingredient to taste. Reserve in the fridge. fordpro smithfield   Slide a knife through the alheira's skin and take the meat out. Shape two hamburgers, run them through flour and then bread crumbs. Pour the olive oil in a frying fordpro smithfield pan, and when it is hot, add the burgers. Turn them every one to two minutes. When they are golden, it's time to plate them. At the same time, heat a frying pan with vegetable oil. Add the onion rings and let them cook for about 3 minutes (flip them so they become golden on both sides). They are really quick to make, so a few seconds after putting them in the pan you can start turning fordpro smithfield them. 3 minutes are enough for them to become beautifully golden, crispy on the outside and light on the inside. Serve each burger with a few onion rings, a sample fordpro smithfield of the dip, a line of balsamic vinegar and a light salad (I used shredded beetroot seasoned with oil and vinegar).  Trust me as I say you'll love the experience of dipping an onion ring in the balsamic vinegar, enjoying it, then dipping the rest in the "triple-win" fordpro smithfield dip, then enjoying it again, then in the balsamic vinegar again, and well... you get the picture. Enjoy! A alheira é um dos meus enchidos portugueses preferidos. Uma das formas mais comuns de a provar é frita, com batatas fritas, arroz e ovo estrelado. fordpro smithfield Já vos mostrei como adoro a versão almôndega fordpro smithfield . E hoje aqui está... uma versão hambúrguer. fordpro smithfield Bem, por que não? Em vez de combiná-lo com batatas fritas, decidi antes usar um dos meus segredos em casa, um que nunca me desilude: os aros de cebola dourados Pickers' da McCain. Já tentei. É verdade: já tentei mesmo. Mas nunca consigo que os meus aros de cebola feitos do zero fiquem tão leves como os da McCain, por isso sempre que quero aros de cebola, há um saco deles no congelador. E para além de capitalizar na fantástica textura e no sabor, também vão poupar dinheiro, tempo e paciência.
Ingredientes: 1 alheira farinha fordpro smithfield pão ralado fordpro smithfield 2 colheres de sopa de azeite Aros de cebola Picker's da McCain óleo Vinagre balsâmico 3 colheres de sopa de maionese 1 colher de sopa de ketchup 1 colher fordpro smithfield de sopa de mostarda fordpro smithfield 1 colher de sopa de cebolinho picado uma pitada de pimenta preta Comecem fordpro smithfield por tratar do molho. Como o vão fazer para acompanhar um prato de hambúrguer, julgo que é natural optarem pela vitória tripla: maionese, ketchup e mostarda. Numa pequena taça combinem-nos com o cebolinho, para dar um pouco de cor e frescura. Adicionem uma pitada de pimenta preta. Finalmente, experimentem o molho e adicionem mais de qualquer ingrediente a gosto. Reservem no frigorífico. Passem uma faca pela pele da alheira e retirem a carne. Moldem dois hambúrgueres, passem-nos por farinha e seguidamente por pão ralado. Deitem o azeite numa frigideira, e quando estiver quente, juntem os hambúrgueres. Virem-nos mais ou menos a cada 1 ou 2 minutos. Quando estiverem dourados, é altura de os empratar. Ao mesmo tempo, aqueçam uma frigideira com óleo. Coloquem os aros de cebola e fritem-nos durante cerca de 3 minutos (virem-nos para ficarem dourados de ambos os lados). São mesmo muito rápidos de fazer, por isso alguns segundos depois de os porem na frigideira podem começar a virá-los. 3 minutos são suficientes para ficarem com um lindo tom dourado, fordpro smithfield crocantes por fora e leves por dentro. Sirvam cada hambúrguer com alguns aros de cebola, uma amostra do molho, uma linha de vinagre balsâmico e uma salada fordpro smithfield leve (usei beterraba desfiada temperada em óleo e vinagre). Confiem em mim quando digo que vão adorar a experiência de molharem um aro de cebola no vinagre balsâmico, saborearem, depois molharem o resto no molho "três-vitórias", saborearem-no outra vez, depois no vinagre balsâmico outra vez, e bem... já perceberam. Bom apet

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