Wednesday, January 1, 2014

Moteris negali būti ir išsekusi. Jeigu be priežasties juntamas silpnumas, stinga energijos, vadinasi


Kaip mohan breweries atsikratyti nereikalingų kilogramų mohan breweries Pradžia Dietos Veiksmingos dietos Iškrovų dietos Valomosios dietos Gydomosios dietos Trumpalaikės dietos Svorio metimas Treniruotės Testai Receptai Pusryčiai Įdomybės
Deja, lietuviai antsvorio mohan breweries nelaiko mohan breweries problema, o Jungtinėje Karalystėje nutukimas yra rimta liga, kuri, pagal sergančiųjų mirtingumą įrašyta trečioje vietoje , – sako Kauno Šilainių mohan breweries poliklinikos mohan breweries Mitybos ir svorio reguliavimo centro konsultantas prof. Leonardas Lukoševičius. mohan breweries
Patarti bendromis frazėmis būtų neinformatyvu. Kiekvienas atvejis mohan breweries labai individualus. Galbūt nuliūdinsiu, bet nėra stebuklingos dietos. Vienintelis būdas – sąmoningai reguliuoti maisto kiekį. Žinoma, pasitarus su mitybos specialistu, nes neretai moterų eksperimentai blogai baigiasi. Juokaujama, kad geriausia dieta yra MĖ – mažiau ėsk. Kimšimas be saiko – tarsi savotiška narkomanija.
Žodis dieta reiškia gyvenimo būdas . Reikia taip maitintis, kad svoris neaugtų. Tačiau pasakyti mohan breweries lengva, o padaryti kur kas sunkiau. Iš darbo patirties galiu pasakyti, kad kūno svorį suvaldyti nelengva, nes reikia valios, stiprios motyvacijos, kad pakeistum mitybą ir gyvenseną, atsisakytum senų įpročių. Atrodytų keista, kad reikia įdėti pastangų tam, kas tau naudinga ir turėtų būti elementaru kaip dukart du. Deja, vis daugiau žmonių nesąmoningai mohan breweries žaloja save maistu. Kaip sakoma, kasa sau duobę su šaukštu ir šakute.
Paklausus žmogaus, kiek ir ko suvalgo per dieną, paaiškėja, mohan breweries kad jis daugiau prisikiša beverčių, nesveikų produktų nei naudingų sveikatai. Per daug vartoja blogųjų angliavandenių, riebaus maisto ir per mažai gauna reikalingų maisto medžiagų. O kai yra jų disbalansas, tai atsiliepia ir medžiagų apykaitai.
Per dvejus metus man teko konsultuoti devyniasdešimt keturias moteris ir dvidešimt šešis vyrus. O dirbu tik dvi dienas per savaitę. Iš darbo praktikos galiu pasakyti, kad vyrai išties mažiau kompleksuoja ir rimtą problemą nuleidžia juokais, neva viskas, kas aukščiau diržo, yra krūtinė . Toks požiūris neteisingas, nes antsvoris yra liga, kurią reikia gydyti. Deja, lietuviai per didelio mohan breweries svorio nelaiko problema, o Jungtinėje Karalystėje nutukimas – rimta liga, kuri pagal sergančiųjų mirtingumą yra trečioje vietoje.
Svarbiausia – nepersivalgyti, bet ir jokiu būdu nebadauti. Badavimas gali būti skiriamas tik gydymo mohan breweries tikslais, nes jis skatina kauptis riebalus. Be to, staiga nustojus valgyti, organizmas patiria didelį stresą mohan breweries ir mėgina jį numalšinti. Tai kenkia sveikatai. Vidutiniškai moterims reikėtų gauti apie 2000 kcal per dieną (būtina mohan breweries atsižvelgti ir į amžių, fizinį aktyvumą).
Daugelis moterų klausia, ar galima sulieknėti be sporto. Taip, įmanoma, bet išlaikyti pasiektą norimą svorį be fizinės veiklos nepavyks. Sportas padeda organizmui pertvarkyti medžiagų apykaitą ir stabilizuoti kūno masę, be to, formuoja raumenis. Gražių kūno linijų be mankštos tikrai nepasieksime. Idealus kūno masės indeksas (KMI) yra 19,5-24,9. Nuo 25 iki 27,9 -svorio perteklius, t. y. antsvoris, o didesnis kaip 28 – nutukimas (jis dar skirstomas laipsniais).
Moteris negali būti ir išsekusi. Jeigu be priežasties juntamas silpnumas, stinga energijos, vadinasi, gaunama per mažai kalorijų. Ar svoris normalus, informatyviausia ir patikimiausia yra matuoti liemens apimtį. Moterų ji neturi viršyti 84 cm, o vyrų – 94 cm. Svarstyklės irgi reikalingos, nes veikia psichologiškai. Duomenis patartina žymėtis. Tačiau nereikia taip baimintis dėl kelių priaugtų gramų, nes būtent riebalai padėjo išsaugoti žmonių giminę tais laikais, kai žmonės gyveno rūsčiomis klimato sąlygomis.
Buvo laikai, mohan breweries kai žmogus valgė vieną kartą per dieną, o gal ir rečiau, t. y. kai susimedžiodavo maisto. Manau, šiais laikais optimalu maitintis tris kartus per dieną. Valgant dažniau, iškyla persivalgymo pavojus arba suveikia užkandžiavimo mechanizmas. Skrandis-ne maišas, nereikia jo ištampyti. Būtent dėl to mėgėjams sočiai pavalgyti būna sunkiau sumažinti porcijas, nes organizmas reikalauja daugiau maisto, ilgiau nejuntama sotumo.
Faktiškai nereikia nei skaičiuoti kalorijų, nei skrupulingai seikėti maisto. Sulieknėti norinčioms moterims kartoju, kad maisto reikia ne bijoti, o jį branginti ir juo nepiktnaudžiauti. Skubančioms moterims, kurios baiminasi persivalgyti, patarčiau porcijas matuoti taikant kumščio principą: į plaštaką telpa 100 g, į delną – 80 g. Arba iš pradžių kelissyk pasverti, o paskui seikėti iš akies. Juk čia ne vaistai, miligramas šen ar ten – nieko baisaus. Supranta, kad žalių, neapdorotų produktų, pavyzdžiui, mėsos, reikia mohan breweries imti dvigubai daugiau (jos kiekis kepant sumažėja). Mėsos, žuvies rekomenduojama valgyti po du kartus per savaitę, o likusias dvi dienas iš viso atsisakyti gyvūninių baltymų. Garnyrui mohan breweries patarčiau rinktis daržovių salotas (apie 300 g.). Vakarais iki 20 valandos galima išsivirti mėgstamos košės: 100 g sausų kruopų išvirti ir paskaninti 1-2 šaukšteliais aliejaus. Iš ryto pa

No comments:

Post a Comment