Saturday, January 4, 2014

Per pietus mažėja geriamų sulčių kiekis, geriame tik 90 ml, tačiau prisideda vaisiai arba uogos pasi

Levo Chazano dieta | Dietų klubas
Naujienos (12) Prekės lieknėjimui (3) Dietos (182) Greito poveikio dietos (57) Žvaigždžių dietos (26) Populiariausios dietos (29) Dietos pagal zodiako ženklą (13) Specialios dietos (75) Dietos vegetarams meat preservation methods (25) Organizmą valančios meat preservation methods dietos (27) Sportas (85) Aerobika (21) Joga (34) Kalanetika (4) Pilates (27) Kalorijų lentelė (1) KMI skaičiavimas (3) WHR skaičiavimas (1) Prieš ir po (2) Forumas (1) Maisto priedai (1) Maisto produktų derinimas (5)
Garsioji Levo Chazano dieta , kalbama kad jos dėka moterys per mėnesį atsikrato 10 kg svorio. Dieta sudaryta iš penkių etapų: 1 etapas – iki kol numeti 1/3 reikiamo numesti svorio 2 etapas – prasideda numetus 1/3 reikiamo numesti svorio 3 etapas – prasideda numetus 2/3 reikiamo numesti svorio 4 ir 5 etapas – stabilizacijos ir palaikymo
Dietai galioja labai griežti principai, rekomenduojama nenukrypti į šalį. Valgyti tik 3 kartus per dieną tuo pačiu metu; Suvartoti ne mažiau kaip 1200 kcal per parą; Nevartoti alkoholio, cukraus ir kitų saldiklių taip pat silkės; Vartoti kaip galima daugiau skysčių; Būtinas kūno procedūras – spygliuočių vonios ir masažas; Duona – ne ką tik iškepta, o pastovėjus
stiklinė meat preservation methods šviežiai spaustų sulčių (~250ml.), vienas sumuštinis su sūriu arba dešra, kumpiu (keičiam kas antra diena, viena ryta dešra, kita ryta sūris) (sūrio kaina – iki 20 Lt už kilogramą, dešra – be lašinių), duona – bet kokia (storis – 10-11 mm, plotas 1010 cm), plonai tepti sviesto, sūrio ar dešros storis – 8-9 mm.
savo nuožiūra paruošta žuvis arba mėsa (pagaminto patiekalo svoris 150 – 160 g, įskaitant padažą), garnyras – normelė mažiausiai trijų rūšių šviežių daržovių (tik žirneliai gali būti konservuoti, o burokėliai ir žiediniai kopūstai – virti), salotas galima gardinti bet kokiais prieskoniais ir žalumynais, duonos per pietus nevalgyti, išgerti 250 ml spaustų natūralių sulčių arba iš pakelių su užrašu “100 proc.”.
Pakaitomis valgomos baltoji ir raudonoji mišrainės su duona (dydis – kaip pusrytiniams sumuštiniams), kiekis nustatomas normele, sudėtis – griežtai reglamentuojama, todėl pirktos parduotuvėje netinka. Vakarienės metu išgeriama 250 ml kefyro, pieno ar kito nesaldaus gėrimo.
Raudonoji mišrainė: virta bulvė, burokėlis ir morka, raugintas meat preservation methods kopūstas ir raugintas agurkas, svogūnas. Pagardas – 2 a. š. aliejaus. Prie šios mišrainės valgomi arba 1 valg. šaukštas žuvies konservų, arba 3-4 šprotai.
Vieną kartą savaitėje, tą pačią dieną iškrovos diena (varškiadienis): 200-250 meat preservation methods gr. Varškės 9% 9-10 lukštenti graikiniai riešutai 2,5 v. š. Medaus 2 dideli arba 3 maži obuoliai 0.5 l pieno arba kefyro *Valgį meat preservation methods visai dienai suvalgyti per 5-6 kartus. *Galima valgyti atskirai, galima sumaišyti, tik obuoliai su varške nesiderina. Galima netgi gerti pieną su medumi.
Sudarydami meat preservation methods savaitės maitinimosi grafiką, pirmiausia pasirinkite varškės dieną, meat preservation methods nes po jos kitą dieną būtina pusryčiams valgyti kiaušinius, pietums – žuvį, vakarienei – baltą mišrainę. Po to grafikas toliau dėliojamas pakaitomis derinant meat preservation methods produktus.
Nuo 2-ojo lieknėjimo etapo prieš miegą po vieną kapsulę meat preservation methods geriami bet kokios rūšies multivitaminai su mikroelementais, taip pat rekomenduojama meat preservation methods 10-12 masažo procedūrų per mėnesį (“Šarko”, meat preservation methods LPG arba povandeninis).
Du kartus per savaitę vietoje vakarienei skirtų mišrainių valgomi 4 nesaldūs sausainiai, 50 g varškės sūrelio be glaisto, 3 arbat. šaukšteliai razinų ir 250 ml kefyro arba pieno. Būtina sąlyga – šios vakarienės negali būti valgomos meat preservation methods nei varškiadienio išvakarėse, nei iš karto po jo.
Per pietus mažėja geriamų sulčių kiekis, geriame tik 90 ml, tačiau prisideda vaisiai arba uogos pasirinktinai iš šių variantų: 1 apelsinas, 2 mandarinai, pusė greipfruto, 1 obuolys arba kriaušė, 80 g vynuogių, 100 g uogų be kauliukų (pvz. braškės), arba 130 g – su kauliukais (vyšnios, slyvos etc.). 3 ETAPO MENIU….
I -sumuštinis su mėsa; žuvis su salotom + 250ml sulčių ( arba 90ml sulčių meat preservation methods +obuoliukas ar koks kitas vaisius); balta mišr.+kefyras+duona II- sumušt. su sūriu; mėsa su salotom +250ml sulčių (arba 90ml sulčių +obuoliukas ar koks kitas vaisius); raudona mišr. +kefyras+duona III -sumuštinis su mėsa; 250g mėsos sultinys+70g žuvies+75ml normike žalių daržovių + 250ml sulčių (arba 90ml sulčių +obuoliukas ar koks kitas vaisius); sūrelio 50gr.,+sausainiukai+razinos+gėrimas be cukraus IV -sumušt. su sūriu; mėsa su darž. Ir 250ml sultimis( arba 90ml sulčių meat preservation methods +obuoliukas ar koks kitas vaisius) ; raudona mišr. su kefyru ir duona V- Varškiadienis VI- kiaušiniai be duonos; žuvis su salotom + 250ml sulčių (arba 90ml sulčių +obuoliukas ar koks kitas vaisius); balta mišr. su kefyru ir duona VII -sumušt. su sūriu; 250g daržovių sriuba/ sultinys+70g mėsos+75ml normike ryžių ar grikių + 250ml sulčių (arba 90ml sulcių +obuoliukas ar koks kitas vaisius) ; varškes s

No comments:

Post a Comment