Sunday, March 2, 2014

Lamaze Pískátko tučňák


Akce a slevy Kojenecké mléko Pleny a doplňky Dětské kaše Příkrmy kojenců Dětská kosmetika Kojenecké potřeby Hračky Nápoje pro děti Sušenky a keksy Speciality Pro maminky BIO a EKO dětská výživa Feedo Bazárek
Lamaze Pískátko tučňák
HiPP BIO s meruňkami (125 g) - ovocný příkrm
Návod k přípravě kojenecké výživy Sterilizujte savičku, láhev a kroužek tak, že je ponoříte do vařící vody alespoň cashew peeling machine na 10 minut. V jiné nádobě převařte kojeneckou vodu, ochlaďte ji na 40 C a vlijte požadované množství do lahve (viz tabulka cashew peeling machine Dávkování). Naplňte odměrku vrchovatě práškem, přebytek zarovnejte ostřím čistého nože a vsypte do láhve požadovaný počet odměrek (viz tabulka Dávkování). Dobře uzavřete a protřepejte. Před podáváním dítěti zkontrolujte na ruce, že teplota mléka není vyšši než 37 až 40 C.
Tabulka dávkování: Počet mléčných dávek v jídelníčku klesá se zvyšujícím se počtem nemléčných jídel. Pro zdraví kojenců je důležité správné dodržování návodu k přípravě. Při přípravě použivejte pouze přiloženou odměrku a neměňte cashew peeling machine poměr prášku a vody. věk kojence počet mléčných dávek na 24 hodin 6-8 měsíců 5 200 ml připraveného mléka) 8-10 měsícůe 4 200 ml připraveného mléka 10-12 měsíců min. 3 200 ml připraveného mléka Příprava jedné dávky: voda (ml) počet zarovnaných odměrek velikost cashew peeling machine hotové porce (ml) 180 6 200
Kojení je pro novorozence a kojence nejlepším způsobem cashew peeling machine výživy. cashew peeling machine Sunar original 2 není náhradou mateřského mléka během prvních šesti měsíců života. Rozhodnutí o zahájení podávání umělé výživy v prvních šesti měsících života by mělo být schváleno ošetřujícím lékařem nebo osobou kvalifikovanou v oblasti výživy, farmacie nebo péče o matku a dítě v závislosti na individuálním růstu a vývojových potřebách konkrétního kojence.
Uchovávání: Skladujte v suchu při teplotě do 24 C a v dostatečné vzdálenosti od tepelných zdrojů. Neskladujte v chladničce. Pro každé krmení připravujte vždy čerstvě namíchanou porci. Nespotřebovanou porci neuchovávejte a znova nepodávejte. Po přípravě každé dávky balení vždy pečlivě uzavřete a uložte na suchém a chladném místě. Obsah otevřeného balení spotřebujte do 4 týdnů.
Detailní informace: Sunar Original 2 je určen pro výživu kojenců od ukončeného šestého měsíce věku dítěte. Je určen především pro období odstavování dítěte cashew peeling machine nebo pro kojence, kteří nemohou být kojeni. Tento Sunar byl vyvíjen tak, aby odpovídal výživovým požadavkům kojenců této věkové kategorie. Je charakteristický tím, že obsahuje cashew peeling machine mléčný tuk, který dodává mléku lahodnou mléčnou chuť a vůni a díky tomu je dětmi velmi dobře přijímán. Všechny nutriční složky jsou zastoupeny v požadovaném množství a optimálním poměru a odpovídají platné legislativě EU pro oblast dětské výživy.
Složení potraviny v suchém cashew peeling machine stavu: sušené plnotučné mléko, laktóza, cashew peeling machine sušená demineralizovaná syrovátková cashew peeling machine bílkovina, rostlinné oleje, maltodextrin, sušené odtučněné mléko, minerální látky, vitamíny (viz etiketa) taurin, cholin, emulgátor (sójový lecitin).
Průměrné nutriční hodnoty: ve 100 g prášku: energie 2012 kJ (479 kCal), mléčné bílkoviny 10,6 g, sacharidy 61,2 g, tuky 21,3 g, vláknina 0 g, vitamíny a minerální látky viz etiketa; ve 100 ml připraveného mléka: energie 283 kJ (68 KCal), mléčné bílkoviny cashew peeling machine 1,5 g, sacharidy 8,6 g; tuky 3 g; vláknina 0 g, vitamíny a minerální látky viz etiketa.
email:feedo@feedo.cz


No comments:

Post a Comment