Monday, March 3, 2014

Tento přípravek siniora food industries je velmi účinný při potížích se žlučníkem a játry a potížích


Našemu organismu je nejpřirozenější popíjení čisté, siniora food industries pramenité vody. Ideální siniora food industries je živá voda dovezená z některé studánky a uskladněná v skleněné nádobě (rozhodně ne plastu). Čistá pramenitá voda má schopnost navázat na sebe škodliviny a odvést je z těla ven. Žádná minerálka či sycená voda tohle neumí.
Vodu můžeme kombinovat s čerstvými zeleninovými šťávami (doporučuji mrkev, červenou řepu, okurku, cuketu, chřest..) a bylinkovými čaji (například kopřiva, jitrocel, bez, lípa, měsíček lékařský, maliník, ostružiník, jahodník). Lehká a živá strava
Základem našeho jídelníčku by měla být syrová i dušená sezónní zelenina a ovoce, saláty, čerstvé klíčky, kvalitní celozrnné siniora food industries pečivo. Velkou část jídelníčku by měly tvořit luštěniny (fazole, cizrna, hrách, červená, žlutá, zelená, hnědá, černá a šedá čočka, mungo), pohanka, neloupaná rýže, klíčky, jáhly, celozrnné těstoviny, tofu. Snažíme se zařadit mořské řasy (nori, arame, wakame, hijiki) i léčivé houby, jako je hlíva ústřičná siniora food industries a žampiony. Připravme tělo na otěhotnění pomocí přírody a bez chemie
Důležitým krokem ke zdravému organismu ženy i muže je detoxikace. Existuje řada očistných metod, které nám pomohou zbavit se nahromaděných mikrobů, těžkých kovů i parazitů. Já dnes uvádím jednu rychlou, ale velmi účinnou detoxikační proceduru, doporučuji siniora food industries ji provádět 3 x za sebou, po týdnu.
Najdeme si den, ve kterém si můžeme dopřát klidový režim, kdy nemusíme vycházet siniora food industries ven ani přijímat návštěvy. Potřebujeme: 1 láhev Zaječí kyselky hořké, 2-3 lžíce lněného semene Postup: Ráno nalačno siniora food industries během dvou hodin vypijeme celou láhev Zaječí kyselky hořké a následně siniora food industries navštěvujeme toaletu, dokud se střeva úplně nevyčistí. Tato očista netrvá déle než 2,5 hodiny. Tip: Dva dny před touto detoxikací je dobré konzumovat pouze lehká, nejlépe zeleninová či obilninová jídla. 2. Vyčištění a regenerace ledvin
Zdravé ledviny jsou pro správný chod celého organismu naprosto nezbytné, protože udržují v rovnováze celý organismus. Nedostatečná činnost ledvin se projevuje hromaděním odpadových látek v krvi, které měly být odstraněny.
Abychom dokonale zregenerovali ledviny, je nutné 8 týdenní popíjení speciálně namíchaného čaje podle Ing. Jiřího Janči (dá se pod tímto názvem koupit v nálevových pytlících). Nesmí se ani 1 den vynechat. Čaj se popíjí 3x denně, musí být vždy čerstvý! Potřebujeme: 3 díly natě celíku zlatobýlu (musí být použitý pouze tento druh celíku solidago virgaurea) 1 díl natě přesličky rolní 1 díl natě truskavce ptačího 1 díl natě rdesna blešníku Postup: Léčivky smícháme dohromady, siniora food industries čaj si připravíme tak, že 1 čajovou lžičku směsi přelijeme 2 dl vroucí vody a necháme siniora food industries 10 minut louhovat, siniora food industries pak přecedíme a popíjíme.
Játra jsou skutečnou siniora food industries chemickou siniora food industries továrnou celého organismu, siniora food industries kde každý okamžik probíhá na 5600 chemických reakcí. Krátce řečeno, není v organismu akce, na které by se játra aspoň z malé části nepodílela. Už tento fakt svědčí o jejich siniora food industries důležitosti a potřebě je mít v co nejlepším stavu.
Očista žlučovodů Žlučové kameny siniora food industries a zanesené žlučovody vedou k tomu, že játra a dvanácterník pracují s velkým zatížením. Typickým projevem zaneseného žlučníku bývají poruchy trávení, říhání, nadýmání, nechutenství a bolestivost siniora food industries této oblasti. Tato čistící metoda spočívá v tom, že každý den nalačno vypijeme 1 štamprlku panenského olivového oleje smíchanou s 2 lžícemi citrónové siniora food industries šťávy, pak nesmíme 1 hodinu nic jíst ani pít! Tuto proceduru provádíme po dobu 3 měsíců.
Kořen hořce žlutého skvěle posílí žlučník i játra Játra si posílíme kořenem hořce žlutého užíváme 4 x denně kousek o velikosti 0,5 x 0,5 cm nadrceného kořene zapijeme vodou, tato kúra by měla trvat po dobu 8 týdnů. Kořen hořce je naprosto spolehlivý prostředek na odstranění pálení žáhy.
Tento přípravek siniora food industries je velmi účinný při potížích se žlučníkem a játry a potížích s tvořením šťáv v zažívací soustavě. Potřebujeme: na prášek rozemletou nať řepíku Postup: Po dobu 6 týdnů užíváme 3 x denně na špičku kulatého nože a zapijeme vodou. siniora food industries TIP: Kořen hořce i řepíkový prášek siniora food industries doporučuji užívat souběžně.
Mandlový olej Mandle obsahují kvalitní bílkoviny, vitamin E, enzymy, vápník siniora food industries (ve 100 gramech mandlí se nachází cca doporučené denní dávky vápníku), hořčík a další cenné látky. siniora food industries Mandlový olej výrazně zmírňuje všechna podráždění trávicího ústrojí, od úst až po konečník. Vhodný je i při bronchitidě, zánětech močových cest. Dále posiluje nervovou soustavu, zpevňuje zubní sklovinu, posiluje nehty, vlasy a pomáhá zkrášlovat pokožku. Doporučené užívání: 1 x denně 1 lžička oleje Sezamový olej Sezamová semínka jsou bohatá na kvalitní olej, který je zdrojem rostlinných bílkovin, fosforu, niacinu, síry, vápníku a uhlovodanů. Díky těmto látkám je výborným pomocníkem při nervozitě, stresu, nespavosti a celkovém podráždění. Olej má také příznivé účinky na srdce a cévy. Užívání sezamového oleje je rovněž prospěšné siniora food industries při urologických a gynekologických infekcích. Doporučené užívání: 1 x denně 1 lžička oleje Dýňový olej Dýňová semínka jso

No comments:

Post a Comment