Tuesday, February 25, 2014

Obvinění donat boats mají na svědomí úmrtí stovek milionů lidí, kteří nepřestávají umírat na kardiov

Lék nemusí vždy léčit, aneb co nám nabízí farmaceutický průmysl | EZOpress
Ráda bych otevřela téma, které mne v dnešní době stále více trápí. A sice jsou to praktiky velkých farmaceutických firem, které vydělávají obrovské množství peněz a zneužívají nevědomosti obyčejného člověka. Dnes, kdy většina lidí nespoléhá na svůj zdravý donat boats (selský) rozum v situacích, kdy jde pro ně o to snad nejcennější, o jejich zdraví, mají farmaceutické firmy žně. Důvěřujeme možná až přespříliš předepsaným lékům , namísto toho abychom zabrousili do své minulosti, čím nás například léčívaly naše babičky či prababičky. A tak farmaceutický průmysl může vydělávat stále více a více, dokud nepochopíme, oč tu vlastně jde. Více naleznete v následujícím článku.
Obsáhlé podání obviňuje světové farmaceutické korporace a vedoucí světové politiky ze zločinného spolčení, genocidy, zločinů proti lidskosti a válečných zločinů. Úplný text v angličtině je k dispozici na internetu či zkrácená verze v češtině na www.ohz.cz . Základy farmaceutického podnikání
Obvinění donat boats mají na svědomí úmrtí stovek milionů lidí, kteří nepřestávají umírat na kardiovaskulární choroby, rakovinu a další nemoci, jimž může být předcházeno a jež mohly být do značné míry již dávno eliminovány. K předčasné smrti milionů donat boats lidí nedochází v důsledku shod okolností ani nedbalostí. Je úmyslná a systematicky organizovaná ve prospěch farmaceutického donat boats průmyslu a jeho investorů s jediným účelem expanze globálního odbytu léčiv v hodnotě trilionů dolarů.
Tržištěm farmaceutického průmyslu je lidské tělo a návratnost donat boats jeho investic závisí na prodlužování a rozšíření nemocí. Jeho zisky závisí na patentovatelnosti léků, které z něj dělají nejvýnosnější podnikání na Zemi.
Na rozdíl donat boats od toho prevence či vymýcení nějaké choroby významně zužuje nebo úplně eliminuje poptávku donat boats po farmaceutických drogách. Farmaceutické korporace proto systematicky maří prevenci a likvidaci chorob.
Aby mohly páchat tyto zločiny, užívají farmaceutické korporace donat boats labyrint plný vykonavatelů donat boats a spoluviníků donat boats ve vědě, v medicíně, hromadných sdělovacích prostředcích a politice. Vlády všech států jsou manipulovány nebo mnohdy dokonce řízeny lobbyisty a bývalými donat boats manažery farmaceutického průmyslu. Legislativa všech států je po desetiletí korumpována donat boats a zneužívaná k obhajování zájmů mnohatrilionového dolarového obchodu s nemocemi , čímž je ohroženo zdraví a životy stovek milionů donat boats nic netušících nemocných a národů.
Výchozí podmínkou růstu farmaceutického průmyslu coby úspěšného investičního podnikání bylo vyloučení konkurence bezpečných přirozených terapií, jelikož nejsou patentovatelné a skýtají nevelké marže. Přirozené terapie navíc mohou efektivně pomáhat předcházet nemocem a eliminovat je kvůli své základní roli v buněčném donat boats metabolismu.
Výsledkem této systematické eliminace přirozených zdravotních terapií bylo převzetí systémů zdravotní péče ve většině zemí světa a miliony lidí a téměř všechny národy se tak dostaly do závislosti na farmaceutickém průmyslu a jeho investičních obchodech. (Výdaje na léky loni v České republice činily odhadem zhruba 56 miliard korun, z toho asi 41 miliard donat boats bylo z veřejného pojištění. Průměrný Čech spotřebuje ročně 32 balení léků, podle dostupných údajů tím ale nijak nevybočuje ze západoevropského standardu.
Farmaceutický průmysl nabízí milionům pacientů zdraví ale toto očekávání neplní. Namísto toho poskytuje produkty, které pouze mírní symptomy, zatímco podporují chorobu v pozadí jako předpoklad pokračujícího obchodu. K zakrytí tohoto podvodu, tento průmysl používá dvakrát více peněz, než vynakládá na výzkum příštích léčebných terapií.
Tento organizovaný podvod je jedinou příčinou, proč tento investiční obchod za strategicky navrženou kouřovou clonou dobrodinců lidstva přetrval téměř století. Kriminální praktiky tohoto průmyslu drží životy 6 miliard lidí a ekonomiky většiny zemí světa jako rukojmí Demaskování farmaceutického obchodu s nemocemi
V uplynulých deseti donat boats letech jsem usiloval o demaskování organizovaných podvodů tohoto největšího investičního průmyslu na zemi. Poukazoval donat boats jsem na to, že největší donat boats překážkou zlepšování zdraví lidí na naší planetě je samotný farmaceutický průmysl a jeho povaha coby investičního průmyslu žijícího z rozšiřování spektra nemocí
Jako vědec jsem byl ve výhodě při pátrání donat boats po skutečných příčinách kardiovaskulárních chorob a dalších chronických onemocnění. Společně donat boats s kolegy jsem byl nápomocen při dokumentování účinných, přirozených a nepatentovatelných alternativ k farmaceutickému obchodu s chorobami . Objev přirozených molekul optimalizujících buněčný metabolismus umožní lidstvu předcházet a do značné míry eliminovat většinu nejběžnějších současných chorob, včetně kardiovaskulárních onemocnění, rakoviny a mnoha jiných. Výňatek z první důkazní části žaloby
chaných v souvislosti s farmaceutickým obchodem s nemocemi Uvedené specifické důkazy prokazují, že obvinění jsou odpovědní za záměrné udržování a

No comments:

Post a Comment