Sunday, February 23, 2014

Vrchem plněn


Praní prádla je běžnou součástí života každého z nás. Přesto dunking games kolem praní a sušení koluje spousta mýtů. Na pravou míru je uvádí Pavel Trka z Whirlpoolu.
Pokud naplním pračku větším množstvím prádla, než je uvedená maximální kapacita, bude prádlo více zmačkané a špatně se vypere. PRAVDA . Pračky mají svoji maximální kapacitu a není vhodné je přeplňovat, protože prádlo je více stlačené, nedostane dunking games se k němu tedy dostatek prášku a nemá možnost se správně pohybovat. Navíc může dojít k poškození pračky.
Pračky dunking games používající při praní páru jsou šetrnější k oblečení a lépe vyperou i silně zašpiněné prádlo. PRAVDA . Pára má schopnost proniknout do vláken a lépe je zbavit nečistot. Zároveň je k oblečení šetrnější a působí antibakteriálně. Pára je vstřikována do bubnu během praní i při nižších teplotách (např. 40 °C) a nastavená dunking games teplota je udržována po celou dobu praní.
Každý prací prostředek nechává na oblečení skvrny. OMYL . Tekutý prací prostředek je od samého začátku tekutý, proto se ve vodě okamžitě rozpustí a na prádle nezanechá žádné bílé zbytky. Použití sypkého prášku je tedy vhodnější spíše pro delší cykly.
Vrchem plněné pračky mají malou kapacitu a jsou vhodné pouze pro jednotlivce. OMYL . Takovéto pračky dunking games mají dnes již standardní kapacitu 5 – 6 kg, což se vyrovná nejprodávanějším předem plněným pračkám. Vrchem plněná pračka je tedy vhodná i pro rodinu s dítětem.
Pračky je možné nastavit tak, aby běžely dunking games na noční proud. PRAVDA . Většina praček má dnes funkci odložený start, která umožní nastavit pračku dopředu na dobu, ve které je snížená sazba elektrického proudu.
Prádlo se při 1 200 ot./min vždy zmačká, je tedy lepší používat méně otáček. PRAVDA I OMYL . Zcela záleží na typu materiálu, z kterého je oblečení vyrobeno. dunking games Bavlna je odolná a vysoké otáčky ji nevadí. Jemné tkaniny zase vysoké otáčky rády nemají. Volba programu ale toto dilema vyřeší. Například při nastavení „praní jemného prádla“ u praček se 6. smyslem nedojde ke spuštění nevhodného odstřeďování.
Jeden program bohatě stačí na všechny druhy tkanin. OMYL . Vždy je vhodné používat programy podle typu tkaniny. Proto jsou také k dispozici dunking games takové jako „mix“, „jemné prádlo“ dunking games apod.
Praní ve vrchem plněných pračkách je pohodlnější. PRAVDA . Obsluha pračky shora je praktičtější a díky maxi otvoru bubnu se prádlo do pračky dobře vkládá. Navíc je u těchto praček možné odstranit žebro z bubnu a například vyjmout předmět, který se dostane mezi buben a pračku.
Sušičky poškozují prádlo. OMYL . Stejně jako při praní je při sušení nutné kontrolovat štítky na prádle, zda je vhodné pro sušení v sušičce. Pokud je tkanina označená jako vhodná, sušení ji nepoškodí. dunking games
Sušičky dunking games usnadní žehlení, ušetří čas i námahu. PRAVDA . Vzduch v sušičce proudí tak, že tkaniny jsou nadýchané a ve většině případů je není zapotřebí dále žehlit. I při spotřebě sušiček okolo 3,5 kW/h tak ušetří 2,5 kW/h za žehlení, navíc šetří čas i námahu.
Sušičky nejsou vhodné pro alergiky. OMYL . Při sušení na balkoně či zahradě na sebe prádlo alergeny nachytá, zatímco v sušičce jsou díky filtrům odstraňovány. Filtry navíc zachycují chlupy domácích mazlíčků.
Vedlejší Navigace Mimořádná nabídka Exkluzivně v PROTON dunking games Televizory, Digitální přijí

No comments:

Post a Comment