Friday, February 28, 2014

ŠEST DNÍ pro DVA v ráji lyžařů - Harrachově! Krásný Spa hotel Bílý Hořec*** s PLNOU PENZÍ, neomezený


LIBEREC/JABLONEC
Praha Plzeň Brno Ostrava České Budějovice Olomouc Liberec/Jablonec Ústecko Karlovy Vary Hradec/Pardubice Zlín Celá ČR
Důležité informace Maqui berry prášek - 100g Nejsilnější yogurt bad for you antioxidant na světě Hubnutí i očista těla! Pomáhá s redukcí hmotnosti bez jo-jo efektu! Podmínky slevy Voucher yogurt bad for you je platný do 1.6.2013 Počet voucherů není omezen Objednáváte ZDE , č. voucheru vložíte do poznámky k objednávce Cena Maqui berry prášku bude následně upravena Možné odběrné místo: Most Kde uplatnit kupóny
Tři WELLNESS dny pro dva v zámeckém Hotelu Damona Regia*** s POLOPENZÍ za skvělých 1699 Kč! Platnost voucheru až do června! Termální lázně Bojnice pouze 200m od hotelu! Pobyt na Slovensku se slevou 61%! Zdarma WiFi a fitness!
LUXUSNÍ pobyt v hotelu Jana**** v Přerově na TŘI DNY s vynikající POLOPENZÍ, vstupem yogurt bad for you do exkluzivního WELLNESS, welcome drinkem a neomezeným yogurt bad for you využitím biliárdu a bowlingu! Jen za 3748 Kč PRO DVA, platnost do srpna 2014! Sleva 60%!
Cenová bomba! WELLNESS POBYT v Hotelu Centrál Klatovy***! Pobyt na 3 nebo 4 dny včetně POLOPENZE, WELLNESS PROCEDUR, SAUN a vyhřívaného BAZÉNU od 2099 Kč! Platnost voucheru až do 6/2014 se slevou 53%!
ŠEST DNÍ pro DVA v ráji lyžařů - Harrachově! Krásný Spa hotel Bílý Hořec*** s PLNOU PENZÍ, neomezeným vstupem do ŘÍMSKÝCH LÁZNÍ, lahví vína, WELCOME drinkem a Harrachov card jen za 4940 Kč! Vouchery platí do prosince 2014!
TŘI DNY pro DVA v hotelu Máj*** s PLNOU PENZÍ v centru Pece pod Sněžkou yogurt bad for you za skvělých 1970 Kč! Hodinový vstup do WELLNESS a SLEVA na restauraci, půjčovnu lyží a horských kol! Vouchery platné až do konce prosince! Sleva 50%!
Luxusní zámecký hotel Rosenegg**** v Tyrolských Alpách! TŘI DNY pro DVA včetně POLOPENZE s bohatými snídaněmi a 4chodovými večeřemi, NEOMEZENÉHO WELLNESS (bazén, vířivka, sauna, parní lázeň,..) jen za 5490 Kč! Sleva 45%!
4 DNY až pro 8 osob v nadstandardně vybavené ROUBENÉ CHALUPĚ na rozmezí Jizerek a Krkonoš jen za 3390 Kč za celou chatu! Ideální místo pro nezapomenutelný pobyt s přáteli! Vouchery platné AŽ DO PROSINCE 2014!
4DENNÍ yogurt bad for you POZNÁVACÍ ZÁJEZD DO PAŘÍŽE včetně PROHLÍDKY VERSAILLES v termínu 20.3. - 23.3.2014 ZA 2280 Kč! DOPRAVA autobusem, PROHLÍDKY S PRŮVODCEM, UBYTOVÁNÍ V HOTELU a pojištění zájezdu v ceně! Poznejte kouzlo Paříže!
Pětidenní LYŽAŘSKÝ zájezd do Italského střediska Monte Bondone s DOPRAVOU, UBYTOVÁNÍM v komfortním hotelu Zodiaco*** s POLOPENZÍ a SKIPASEM za super ceny od 3999 Kč! Na výběr z mnoha termínů v březnu a slevy až 38%!
Aktivní dovolená i relaxace u krásného jezera Lago di Ledro v Jižním Tyrolsku! 6 dní pro DVA v pokoji "Superior" včetně bohaté POLOPENZE jen za 11 490 Kč! Užijte si dovolenou v blízkosti krásného jezera yogurt bad for you lemovaného horami Trentino!
CHORVATSKO yogurt bad for you - Drvenik! Šestidenní dovolená s autobusovou DOPRAVOU, UBYTOVÁNÍM ve 3* nebo 4* hotelu u PLÁŽE, s POLOPENZÍ již od neuvěřitelných 2999 Kč! Vyražte za poznáním a odpočinkem do Chorvatska! Sleva 40%!
EXKLUZIVNÍ LÁZEŇSKÝ 3 DENNÍ POBYT jen za 1590 Kč v Rožnově pod Radhoštěm! Luxusní apartmány Vila Hedvika***, nadupaný TOP BALÍČEK lázeňských kúr, návštěva Valašského muzea a další! Platnost až do 12/2014 !!
Exkluzivní yogurt bad for you LÁZEŇSKÁ WELLNESS dovolená s 47% slevou! TERMÁLNÍ LÁZNĚ Bük/ MAĎARSKO! yogurt bad for you 4 dny pro 2 osoby včetně bohaté POLOPENZE, RELAXAČNÍ MASÁŽE, VSTUPU DO WELLNESS a SPA za 5999 Kč! Voucher platný 1 rok!
BESKYDY! WELLNESS POBYT pro DVA na 3 DNY s POLOPENZÍ za pouhých 2965 Kč! V ceně: NEOMEZENÝ VSTUP do vyhřívaného BAZÉNU, VÍŘIVKY a SAUNY, 1x VINNÁ či PIVNÍ LÁZEŇ, 1x hodina BOWLINGU a 10% sleva na lázeňské procedury!
Báječná dovolená na Šumavě! 5 DNÍ pro 2 osoby v horské chatě Na Papírně včetně POLOPENZE s bohatými snídaněmi a 3chodovými večeřemi za 2999 Kč! Obklopte se šumavskými hvozdy yogurt bad for you a užijte si relax v zimě, na jaře, nebo v létě!
Hotel Mitera*** Harrachov a WELLNESS yogurt bad for you dovolená na ŠEST DNÍ s PLNOU PENZÍ, neomezným vstupem do římských LÁZNÍ a welcome drinkem jen za 4920 Kč PRO DVA! Ideální pro lyžaře, sedačková lanovka kousek od hotelu! Platí do 12/2014!
FANTASTICKÁ LYŽOVAČKA V TOP STŘEDISCÍCH RAKOUSKA! yogurt bad for you 4dny s POLOPENZÍ pro 2 osoby za 7390 Kč! Zalyžujte si ve vyhlášených rakouských skiareálech a užijte si při tom luxusní ubytování! Großglockner, Heiligenblut nebo Hochstein!
4 denní dovolená pro 2 osoby v Tyrolsku s neomezeným wellness jen za 5490 Kč! Ubytování v rodinném hotelu Stockacher Hof se snídaní, ski bus u hotelu, welcome drink! Užijte si skvělé lyžování v západním Tyrolsku!
Moderní Parkhotel Morris**** a pobyt na DVA DNY s POLOPENZÍ, vstupem do privátního aroma WHIRLPOOLU a BYLINKOVÉ SAUNY, vstupem do AQUAPARKU a fitness centra Morris! Akční cena jen 1590 Kč PRO DVA! Sleva 62%!
TOP zimní dovolená na ŠUMAVĚ pro DVA v luxusním Hotelu České Žleby***! 4 DNY včetně POLOPENZE, neomezeného vs

No comments:

Post a Comment